DIY Ljusstake
Hittade gamla glasflaskor med siffror på. Perfekt att använda som adventsljusstakar eller som fina enskilda ljusstakar med granris i. Foto: Fröken Turkos

Enklaste och finaste ljusstaken gör du själv av en flaska, lite granris, vatten och ett ljus…. Svårare än så behöver det inte vara. Att göra hemmet redo för julen behöver inte vara särskilt krångligt eller dyrt. Eller som Ernst så vackert brukar säga:

I det enkla bor det vackra!

DIY Ljusstake
Foto: Fröken Turkos

Du behöver:

  •  Glasflaska
  • Granris
  • Vatten
  • Ljus

Så fint med ljuset som sirlar igenom glasflaskorna. Att en enkel liten allena grankvist kan bli så vacker när den får agera ensam på scen. En scen i form av en flaska. Testa och göra en ( – eller flera) själv!

DIY - Ljusstake
Foto: Fröken Turkos
FörfattareSkriv en kommentar