Hemma hos Josefine

Fler inspirerande bilder från Living Agency.

Vilket underbart golv! Stolarna är så snygga i den pool-turkosa färgen och bryter av mot det fina brädbordet. Allt är snyggt i det här lekfulla och kreativa hemmet, bara att suga in alla roliga idéer och låta fantasin flöda och se vad man själv kan göra för nåt kul hemma.

Allting är gjort med glimten i ögat och jag kommer på mig själv att skratta till när jag tittar på bilderna. Jag blir nyfiken och undrar vem denna Josefine är? Någon som vet?

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Här är länken till Josefines blogg http://in-myhouse.blogspot.com/ Hon har ett härligt hem som sprudlar av kreativitet. Så har hon ju en egen butik / webb butik. Du kan klicka dig dit ifrån bloggsidan.

  2. Tack Elisabet:) Mkt inspirerande.

Lämna ett svar

Stäng meny