Ett nyckfullt vardagsrum

 Mitt vardagsrum har svårt att bestämma sig

Om ni läst mitt tidigare inlägg om förändringar här hemma, där visade jag bilder på vårt kök. I det och i många fler inlägg så skrev jag på engelska, men pga att det tog så otroligt mycket mer tid för mig att skriva på engelska så har jag nu lagt till Google Translate längst ner till höger, för dom som vill ha sidan översatt.
 
Nu tänkte jag visa lite olika bilder från vårt vardagsrum, som har minst sagt svårt att bestämma sig.
Bedöm själva…

Instagram 1

Vardagsrum.png

 

Vardagsrum.png

 

Vardagsrum.png

 

Vardagsrum.jpg

 

Vardagsrum.jpg

 

Vardagsrum.jpg

Jag arbetar ju även som konstnär vilket gör att tavlor åker upp och dom åker ner från väggarna här hemma

Vardagsrum.jpg

 

Vardagsrum.jpg

 

Vardagsrum.jpg

 

Vardagsrum.jpg

 

 Ha en underbar dag, kram Leonor

Lämna ett svar

Stäng meny