Att leva utomhus

Jag absolut älskar att äta och leva ute i trädgården och på altanen. Nog född i fel land eftersom ute-säsongen är inte så lång i det här landet…

Drömmer mig ofta bort till ett medelhavsland, gärna med utsikt över en liten vinodling. Matbordet ska vara av stora breda och nötta plankor,robust och vackert. Uppdukat med färskt gott bröd, vin och underbara ostar. Där ska jag sitta under min lilla korkek och bara njuta!

Visst längtar vi nu….. tänk bara när vi kan ta den där lille koppen med kaffe på kökstrappen, sitta och kisa mot vårsolen och veta att nu har vi allt detta goa framför oss. Grilla ute, spela fotboll, kasta frisbee med barnen i trädgården, sätta fingrarna i jorden och plantera perenner. Så med målbilder som detta gör att det där sidoregnet som dränkte hela mig imorse, det glöms bort väldigt fort.

Alla bilder: Pinterest

Kram, Leonor

 

Lämna ett svar

Stäng meny