Projekt på gång

Citroner är på tapeten?

Nu händer det grejer här hemma!

Vår minsta dotter ska få ett eget rum med tapeter som har motiv av vackra svalor, i färgerna svagt turkos och rosa och även en rosaprickig tapet där prickarna glittrar. Dessa har hon valt alldeles själv men jag kan inte direkt säga att jag har något emot hennes val?. Sen ska hallen på andra våningen bli fin med en tapet som har rosa botten med små blommor på. Kommer nog bli riktigt fint då det är 3,5 m i takhöjd och vi har inbyggda bokhyllor som kommer göra sig fint till tapeten. Köket ska bli pyntat med gula citroner över långsidan på köket där spis och den långa stenskivan är. Alla tapeter är från RICE/EIFFINGER som jag har visat smakprov här på bloggen tidigare.

Just nu håller min man och jag på med spackling och underarbete men snart kommer ni få se resultatet av dessa vackra tapeter här på bloggen.

Känns så spännande!

Kommentera

Stäng meny